Kedves Ügyfelünk! Szeretnénk tájékoztatni, hogy 2024. július 20. és 2024. augusztus 4. között, üzletünkben a helyszíni szerviz szolgáltatás szünetel. Megértését köszönjük!

Telefon gyorsszerviz a Camponában

>>> Szinte minden típusú telefon javítását vállaljuk <<<
Árlista

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANOD?

JAVÍTÁS AKÁR 30-60 PERC ALATT

Bármilyen hiba esetén érdemes hozzánk fordulnod, mert munkatársaink rövid idő alatt feltárják a hiba okát. Akár 30-60 perc alatt kijavítjuk az akku, bekapcsológomb, oldalgomb, homegomb, mikrofon, hangszóró hibákat!BIZTONSÁGOS

Minden készüléket munkaszámokkal megjelölünk és a folyamatokat szeparáltan kezeljük, így a készüléked összes alkatrésze és adatai mindig biztonságban vannak. Nálunk megbizonyosodhatsz arról, hogy senki sem távolít el a telefonodból eredeti alkatrészt, vagy kutat a személyes adataid között.HIBÁS KÉSZÜLÉK BESZÁMÍTÁS

Ha nem szeretnéd megjavíttatni hibás telefonodat, inkább vennél egy újat, akkor hozd el hozzánk a készüléket, és beszámítjuk azt új vásárlásakor, illetve készpénzért megvesszük tőled. Ha kíváncsi vagy, mennyit ér a telefonod? Kérj visszahívást!-= Akciós kuponkód =-

5 000 Ft szolgáltatási díj felett 500 Ft kedvezmény

Hívj minket a +36 30 6 123456 számon!
...vagy kérj visszahívást:

Visszahívást kérek!

HELYBEN JAVÍTJUK

A telefonod nem küldjük el más szervizhez, mindent helyben javítunk. Professzionális csapatunk megbirkózik a lehetetlennek tűnő szerviz feladatokkal is. Hozd el hozzánk készüléked és bizonyosodj meg róla személyesen!

BÁRMILYEN ESZKÖZT MEGJAVÍTUNK

Az iPhone és Samsung mobiltelefonok mellett egyéb márkák javítását is vállaljuk. Így akkor is megkereshetsz minket, ha ritkább típusú készüléked van, illetve más szervizek nem tudták vállalni a szükséges alkatrészek beszerzését.

CSEREKÉSZÜLÉKET BIZTOSÍTUNK

Amíg a telefonod a szervizben van, és a javítása egy óránál több időt venne igénybe, ez esetben cserekészüléket biztosítunk adatmentéssel.

Hívj minket a +36 30 6 123456 számon!
...vagy kérj visszahívást:

Visszahívást kérek!

Gyorsan lemerül? Kijelzőt kéne cserélni? Villog a képernyő?

Valamilyen problémát tapasztalt mobiltelefonjánál? Netán leejtette és a telefonkijelző csere aktuálissá vált, vagy vízzel érintkezve beázott készüléke és nem tudja rendeltetésszerűen használni?

Lehet szó kijelzőcsere, gombok, hangszórók vagy egyéb alkatrészek kicseréléséről, akár 30 perc alatt elkészülünk a javítással. A Campona Bevásárlóközpont szolgáltatásait igénybe véve töltheti el a javítás röpke idejét.

Ismert, márkás és kínai telefon szervizünk, egy esetleges hosszabb javítási idő esetén cserekészüléket biztosít, hogy továbbra is elérhetőek legyenek ügyfeleink, amíg át nem vehetik saját telefonjukat.


Cégünk 20 éve javít telefonokat,

minden típusú készülék javítását vállaljuk, garanciaidőn kívül is!


Ha telefon javítás, illetve tablet javítás, akkor FixTel, a Campona Bevásárlóközpontban!

GARANCIÁN TÚLI JAVÍTÁS

Ez esetben megpróbáljuk minél gyorsabban feltérképezni a hibát, hogy a költségek kalkulálásakor a lehető legpontosabb összeget mondhassuk, így nem szembesülsz kellemetlen meglepetésekkel, amikor átveszed a telefonod. 

ORVOSOLUNK MINDEN GYAKORI HIBÁT

Minden gyakori hiba javítását vállaljuk. Megjavítjuk a nem működő gombsort, a beázott készülékeket, kicseréljük az elő- és hátlapot, a készülékházat vagy a betört, hibás kijelzőt, illetve szétcsúsztatható típusok esetén a fóliát.

BESZÁMÍTJUK RÉGI KÉSZÜLÉKEDET

Amennyiben új készülék vásárlását tervezed, akkor régi készülékedet beszámítjuk az új vagy használt mobiltelefon árába. Azonban típustól és állapottól függően akkor is megvásároljuk a készülékedet, ha nem szeretnél újat venni.

Hívj minket a +36 30 6 123456 számon!
...vagy kérj visszahívást:

Visszahívást kérek!

Látogasson el hozzánk a Campona Bevásárlóközpontba ahol, mint a leggyorsabb telefonszerviz Budapest szerte, megszemléljük készülékét és a lehető legrövidebb időn belül feltárjuk a probléma okát, továbbá elhárítjuk azt. 

Szervizünk Budapest területén az egyik leggyorsabb mobilszervizként ismert, hiszen ha telefon javítás, vagy tablet javítás a cél, mi azonnal kiszolgáljuk ügyfeleinket!

Kínai telefonok szervizelését is vállaljuk, típustól függetlenül javítjuk a készülékeket. 

Apple iPhone telefon

Apple szerviz

Apple készüléked beázott? Előlap-, hátlap-, kijelző-, akku- vagy komplett készülékházcserére lenne szükséged? Esetleg a készülék nem tölt? Hozd el hozzánk telefonod és a lehető legrövidebb időn belül kijavítjuk a hibát!

Samsung Galaxy telefon

Samsung szerviz

Kiemelten foglalkozunk Samsung mobil készülékek szervizelésével. Samsung márkájú okostelefonokat és régi típusú telefonokat egyaránt megjavítunk. Hozd el hozzánk még ma a hibás készüléket!

Huawei telefon

Huawei szerviz

Összetört a kijelző? Nem kapcsol be a készülék? Vizet kapott? Vízbe esett? Nem tölt? Gyenge az akkumulátor? Esetleg más a hibajelenség?

Lenovo telefon

Lenovo szerviz

Érintőképernyő, érintőpanel cseréje-javítása, töltő csatlakozó csere, javítás, hangszóró csere, hibakeresés, adatvisszaállítás vagy mármilyen más szervizfeladat szükségeltetik, szakembereink állnak rendelkezésedre. 

Motorola telefon

Vállaljuk az alább felsorolt mobilkészülékek javítását is:
ACER, ALCATEL, ALLVIEW, AMAZON, AMOI, ARCHOS, ASUS, AT&T, BENEFON, BENQ, BENQ-SIEMENS, BIRD, BLACKBERRY, stb.
Hozd el hozzánk készüléked és megjavítjuk!

Hívj minket a +36 30 6 123456 számon!
...vagy kérj visszahívást:

Visszahívást kérek!

FixTel - telefon gyorsszerviz

Meghibásodott mobil készülék?
Azonnali telefon javításra van szükség? Nem működik, elromlott mobiltelefon, összetört, betörött telefon kijelző, nem kapcsol be a kamera, lefagy, nem tölt, folyton lemerül?

Keress fel minket, és akár fél óra alatt orvosoljuk a problémát!

1223 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
Campona Bevásárlóközpont
Üzletünket megtalálja a földszinten, a Tropicarium folyosóján, a Deichmann mellett.

NYITVA TARTÁS
Hétfő – Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 19:00

Email: info@fixtel.hu
Tel.: +36 30 6 123456


Amennyiben Pesten, az ArenaPláza (8. ker.) közelebb esik, keresd partnerünket, a ArenaTelt.
Kiváló mobiltelefon javítási szolgáltatások és gyorsszerviz: www.arenatel.hu

Áraink
Térkép
Üzenetküldés
Hívás